8 Haziran 2010 Salı

KISA KISA...



2010 yazında şortlar nefes kesiyor. İster gece ister gündüz, günün her anına uygun olarak kullanılabilen şortlar şimdiden çok konuşuluyor. Üstelik üzerine değişik modelde bluzlarla aynı şortu farklı yerlerde giymeniz de mümkün.Payetli şortlar ise abiye olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Siz de sıradan olmadan kendi tarzınızı konuşturmak istiyorsanız bu yaz değişik modellerdeki şortları mutlaka denemelisiniz.
Şort giymenin püf noktaları:
1-Şort giyerken vücut ölçünüzü dikkate almalısınız, dar bir kalça yapısına sahipseniz skinny(dar) ve yüksek bel modeller size uygun olabilir. Fakat balık etliyseniz ya da basen bölgeniz genişse bu modelden uzak durmanızda fayda var. Hafif dökümlü ve plili modeller sizin için ideal.
2-Boyunuz uzunsa istediğiniz uzunlukta şort giyebilirsiniz; ancak kısa boyluysanız şort boyuna biraz dikkat etmeniz gerekebilir. Dizin hemen hemen bir karış üzerinde biten hafif dökümlü modeller size süper mini şorttan çok daha fazla yakışacaktır.
3-Kot ya da kanvas  şortları ister gece ister gündüz rahatlıkla giyebilirsiniz. Sadece üzerine ne giydiginiz önemli. Abiye bir bluzu sade şortlarla birleştirerek gece davetlerine rahatlıkla katılabilirsiniz.
4-Daha iddialı gözükmek için payetli mini şortlar ideal. Bu şortları da yine abiye üstler ve blazer ceketlerle tamamlayarak özel gecelerde adınızdan söz ettirebilirsiniz.
5- Aynı renk şort ve üstü kemerle tamamlayarak tulum görüntüsü verebilir ya da farklı desenli üstlerle şortları kombinleyebilirsiniz.Zaten bu kullanım kolaylığı bakımından şortlar birçok moda tutkununun tercih sebebi haline geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder